COPENHAGEN DELUXE

Pris:
15 600 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
1010750
Antal:
Vår nya stilrena dunsoffa där designen och enkelheten ger soffan en härlig skandinavisk känsla. Soffan har en underbar komfort. Sittdynorna är uppbyggda med högelastisk polyeter i botten och ovanpå det en blandning av landfågelfjäder och högklassig silikonfiber. De vinklade benen och smala armstöden ger COPENHAGEN DELUXE retrofeeling och ett stilrent formspråk. Benen är hela 16 cm är höga vilket ger soffan en luftig känsla och underlättar vid städning, samtidigt som soffan får en lite högre sitthöjd. Välja svarta ben eller i ljust trä. 
FAKTA COPENHAGEN DELUXE
Avtagbara tvättbara dynklädslar. Kemtvätt rekommenderas. Stomme av massivträ och board. Sicksack-fjädrar i sitsen. Sittdynorna är uppbyggda med högelastisk polyeter i botten och ovanpå det en blandning av landfågelfjäder och högklassig silikonfiber.
Svarta / ljusa träben 16 cm
Djup: 95 cm, sitthöjd: 45 cm, sittdjup: 55 cm, stomhöjd: 75 cm, totalhöjd: 90 cm
Armstöd höjd: 75 cm, Armstöd: 20 cm

Det finns många fler kombinationer, maila till info@zoffan.se eller ring oss så hjälper vi dig vidare. Vill du beställa soffan i ett annat tyg eller annan färg, skriv i meddelandefältet när du beställer soffan i vår webbshop.
Generell leveranstid: 6-8v.